KEMISK PEELING - Easy phytic peel
30 min 995:-  April Månad 600 kr 

- Rengöring (microdermabraison), Kemisk peeling easy phytic peel 25 
mask och ansiktskräm. 

Easy Phytic Peel är en självneutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra. Det är en utmärkt produkt för behandling av både tonårs- och vuxen akne, samt hud med pigmentfläckar, fräknar, åldrad hud, rynkor orsakat av rökning och minska por-storleken.

Du kan även behandla keratosis polaris, så kallat "chicken skin", på armar och rygg samt akne och akneärr på rygg och dekolletage. 

Behandlingen tar cirka 30 minuter, resultatet är mycket bra. *Betala för 3 och få 4e på köpet. Behandla 4 gånger var 7-10 dag därefter varannan vecka i upp till 6 ggr. Efter skall solskydd SPF 30 eller SPF 50 användas i 3 månader. Denna behandling är den enda kemiska peelingen som går att utföra under sommarperioden.Obs! Vilka som inte får behandlas med kemisk peeling
Gravida eller ammande
- Blodförtunnande mediciner 
- Blödarsjuka
- Diabetes
- Psoriasis
- Rosacea
- Infektion
- Ärrbildning på området som skall behandlas som inte är minst 2 år
 

Med 10 procent aktivt, effektivt C-vitamin är denna avancerade ansiktstvätt en av de mest extraordinära anti-aging rengöringsmedel som finns tillgängliga. Förutom att rikta in sig på åldersfläckar och missfärgning, hjälper den rika och krämiga formeln till att stödja kollagenproduktionen för att minska rynkor och strama upp huden.

Unna din hud den ultimata anti-aging rengöringen för en fräsch, ren, mer ungdomlig hy.