RF LIFTING

Rf Lift Ansikte & Hals
Tid: 50 minuter pris: 725 kr 

Rengöring
Kemisk peeling 
Radiofrekent RF 
Avslutas med Hyalyronmask 

Micronneedling ,RF Lift,Coldhammer & 5D SCULPTURMASK Ansikte, Hals 
Tid: 80 min pris: 1895 kr Nu 1595.-

Rengöring
Kemisk peeling
RF lift ; coldhammer 
Microneedling; Stayve serum 
Hyaluronmask och 5D sculoturmask
Avslutande reparationskräm

Det rekommenderas 4-8 behandlingar för bra resultat med två veckors mellanrum.
 
Radiofrekvensbehandling är en effektiv, icke kirurgisk procedur  som marginal reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfälle!

Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein.

Redan efter första behandling syns tydliga resultat. För bästa resultat bör man göra ca 5  behandlingar. RF är en mycket beprövad teknik och behandlingsmetod sedan lång tid tillbaka för att få fastare och stramare hud, marginalt redusera rynkor, förbättra ansiktens oval.  
RF behandling är en metod för fettreducering som används för behandling av olika delar av kroppen, inklusive ansikte och hals. RF minskar uppkomsten av celluiter och stärker den hud som börjat tappa sin spänst med åldern. 
Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas till alla hudtyper,alla hudfärger och under alla årstider. Den är perfekt till personer som inte vill använda sig av plastikkirurgi.


Områden:
Ansikte, hals och övriga kroppen.
Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt, behandlingen är helt säker för kroppen.

Kontraindikationer:
Metallimplantat
Diabetes
Infektioner vid området som behandlas
Cancersjukdomar
Pacemaker
Epilepsi
Solbränna (färsk)
Graviditet och amning
Avbruten kontinuitet av hudvävnad eller brännskador på huden