RF LIFTING

BEHANDLINGAR

No:1 Ansiktsbehandling 6 IN 1  Tid: 100 minuter Pris: 1500 kr

Rf Lift Ansikte & Hals Tid: 50 minuter pris: 800 kr

RF Lift  & 5 D SCULPTURMASK Ansikte, Hals  Tid: 80 min pris: 1500 kr

Radiofrekvensbehandling är en effektiv, ikke kirurgisk procedur  som marginal reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfälle!

Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein.
Redan efter första behandling syns tydliga resultat. För bästa resultat bör man göra ca 5  behandlingar. RF är en mycket beprövad teknik och behandlingsmetod sedan lång tid tillbaka för att få fastare och stramare hud, marginalt redusera rynkor, förbättra ansiktens oval  
RF behandling är en metod för fettreducering som används för behandling av olika delar av kroppen, inklusive ansikte och hals. RF minskar uppkomsten av celluiter och stärker den hud som börjat tappa sin spänst med åldern. 
Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas på alla hudtyper,alla hudfärger och alla årstider. Den är perfekt till personer som vill förbättra sitt utseende och dem som är rädda och/eller inte vill använda sig av plastikkirurgi.
Områden:
Ansikte, hals och övriga kroppen.
Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt, behandlingen är helt säker för kroppen.

Kontraindikationer:
metallimplantat
diabetes
infektioner vid platsen som behandlas
cancersjukdomar
pacemaker
epilepsi
solbränna (färsk)
graviditet och amning
avbruten kontinuitet av hudvävnad eller brännskador på huden