Reikihealing
Rei-andlig visdom 
ki- livsenergi

Reiki minskar risken för blockeringar och stärker både kropp och själ och är medicinskt avslappnande.
Detta är en metod som ger avslappning i första hand.
Här lägger jag mina händer i olika handpositioner.

Behandlingstid: 60min
Pris: 650kr

Regnbågshealing
Jag känner av eventuella blockeringar och hjälper till att frigöra det som blockerats med hjälp av olika healingtekniker. Den grundar sig i Mikao Usuis Reiki system och är en kombination av de gamla och nya metoder. Man använder sig av högt verksamma tekniker för energiarbete

Behandlingstid: 80min
Pris: 750kr

Chakra balansering
Med hjälp av chakrakristaller hjälper vi de sju största huvudchakran att få balans och ny energi.

Behandlingstid: 60min
Pris: 650kr


Kristallhealing
Jag tar hjälp av kristallstenar som läggs i ett mönster som antingen du eller jag väljer utifrån de val som finns nedan, dessa går självklart att kombinera. Kristaller har visat sig ha en stark effekt på de energifält som omger vår kropp och hjälper till och korrigerar obalans och återställa harmoni. Jag erbjuder också en kristallhealing där jag känner in din kropp och placerar kristaller där det bäst behövs. Här finner du de kristall-läggningar som du kan välja på:
Du har möjlighet att välja två.
GRUNDNING Här hjälper vi de två första chakran till att skapa balans och ett flöde mellan de båda. När dessa är balanserande skapas kraft, uthållighet och känslomässig motivation.
STÄRKA HELA ENERGISYSTEMET Förstärker energisystemets alla beståndsdelar med varandra. Detta minskar stress och skapar harmoni.
STÄRKA INTUTIONEN Hjälper till att stärka förmågan att uttrycka sig, öka kreativiteten och vår intution. RELATIONSFÖRMÅGAN Renar och stabiliserar 3:e och 4:e chakrat. Det stärker din självrespekt, jagkänslan, relationsförmågan till andra, din medkänsla, tolerans och förmågan att kunna förlåta.

Behandlingstid: 60min
Pris: 550kr