PUCA Pure & Care
Som varumärke har vi en principiell inställning till vårt produktsortiment, baserat enbart på att använda vetenskapligt certifierade ingredienser. Varje hudvårdsformula är beprövad och testad för att säkerställa användbarhet på alla hudtyper – inklusive hyperkänslig hud. Alla kan därför dra nytta av att använda våra hudvårdsprodukter.
Under varje produkt hittar du en ingredienslista med en översikt över vad produkten innehåller. På den här sidan hittar du information om ingredienserna, vilken effekt de ger din hudvårdsprodukt och vilket ursprung de har.

 Pure & Care ansiktsserum finns i 7 olika varianter, som täcker de hudvariationer vi har i Skandinavien, om du har problemhud eller bara vill pigga upp eller strama upp så har vi något serum som passar dig. Pure & Cares serum tillför fukt, kollagen och vårdar huden.
Produkterna är fria från konstgjorda färgämnen, fyllmedel, parabener och tillsatser. Pure & Care serum är gjorda av bland annat växtextrakt, biologisk fermentering och har inte testats på djur.

Serum med C-vitamin
Pure & Care Vitamin C Serum tränger in i huden och tillför den fukt som huden saknar och minskar därmed fina linjer och rynkor i huden. Den stramar huden och ger den lyster. Vitamin C Serum är lika lämplig för ung, problematisk hud som mogen och torr hud med irritationer. Den ger huden en frisk look och lugnar huden. Kan även användas efter solning.
EGF C-serum
Pure & Care EGF Serum hjälper till att bygga om din huds naturliga struktur. Daglig användning optimerar hudens hälsa och huden får en jämnare yta. När serumet används dagligen kan resultaten ses inom ca 2 veckor och förbättras ytterligare vid fortsatt användning.
EGF är ett tillväxtfaktorprotein i serumform som reaktiverar hudens egen genetiska förnyelseprocess för att öka kollagen och elastinproduktionen samtidigt som den ger en frisk och jämn yta. Hudens åldringsprocess reduceras och tydliga åldringsmärken minskar. EGF Serum hjälper till att bygga upp hudens naturliga struktur.
Kan användas i kombination med Pure & Care Derma Roller.
Det rekommenderas att Pure & Care EGF-serum användas omedelbart innan det rullas med Pure & Care Derma Roller på grund av dess helande effekt. Därefter ska huden behandlas med antingen Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, beroende på önskad effekt.
Serum med hyaluronsyra

Pure & Care Hyaluronc Acid Serum tränger in i huden och tillför fukt, vilket reducerar fina linjer och rynkor i huden. Detta effektiva serum berikar huden med unika fuktgivande extrakt av växter och näringsämnen som absorberas och lagras i huden. Detta serum är lika lämpligt för ung, problematisk hud som för mogen och torr hud med irritation. Hyaluronsyraserum kommer att balansera huden och göra den mjuk, fin / slät och jämn.
Ger fukt till torr, trött och matt hud.
Hjälper till att balansera hudens fuktinnehåll.
Minskar fina linjer och rynkor.
Stimulerar hudens kollagenproduktion.
Kollagen Serum

Stimulerar hudens kollagenförnyelse
Förbättrar hudens elasticitet
Minskar fina linjer och rynkor Hjälper till att balansera hudens fuktinnehåll
Detta serumkoncentrat minskar synligt utseende av rynkor
och fina linjer. Med det höga innehållet av lösligt kollagen hjälper vårt serum huden att bli jämnare, fast och förbättrar hudens elasticitet.
Trollhassel Serum

Kontrollerar hudens produktion av fett och olja.
Optimerar hudens pH-värde.
Minimerar stora porer.
Hjälper att minska akne och finnar Pure & Care Witch Hazel Oil Serum hjälper inte bara till att balansera hudens oljesekretion och minimera stora porer, men visar sig också vara effektivt vid avlägsnande av akne och finnar
. När serumet används dagligen kan resultaten ses inom ca 2 veckor och förbättras ytterligare för fortsatt användning.
Serum för snigel

Ger fukt och glöd för torr, grå och tråkig hud Ökar hudens elasticitet avsevärt
Verkar läkande på orenheter, ärr och rynkad hud.

Lämnar huden mjuk och slät
Pure & Care Snail Serum kan omedelbart berika huden med fukt utan att lämna den fet. Detta serum kan minska rynkor och öka hudens elasticitet, samt accelerera hudregenerering och reparera skadad hud.
Serum med tea tree-olja

Återställer hudens bakteriella flora.
Optimerar hudens pH-värde.
Motverkar bakterier
Hjälper att avlägsna akne och finnar.
Tea Tree Oil har flera fördelar: Användning av oljan dagligen kommer både synligt att minimera hudproblem och se till att huden håller sig frisk.
Att samtidigt ha torr hud och finnar är helt normalt. Var försiktig så att du inte använder för starka produkter som torkar ut huden i kampen mot oren och skumpig hud. Om du torkar ut huden kommer huden att börja producera mer fett, vilket i sin tur kan orsaka mer finnar och oren hud.
Tea Tree Oil håller huden fuktig med naturligt fett som ger näring till huden och hjälper till att hålla den frisk.
Pure & Care Tea Tree Oljeserum innehåller fuktgivande ingredienser som binder fukten till huden.bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Ekologisk, organic och vegetabilisk hudvård innebär att vi som terapueter endast använder oss av 100% naturliga råvaror.
Det gör att du som kund aldrig behöver oroa dig för att produkterna har något annat innehåll än det som kommer från vårt växtrike. Produkterna vi använder är från varumärket Maria Åkerberg ,   
Du kan läsa mer om Maria Åkerbergs produkter på Mariaakerberg.se