PROVA VÅR ANDUMEDIC INNAN ELLER EFTER BEHANDLING

                              ANDULLATIONSBÄDDEN


15 min  100:-
30 min 150:-

Som enskild terapi eller ett perfekt avslut på en behandling . Minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. 
Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smen stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.

Andullationsbädden har 20 olika program att välja mellan, allt för att behandlingen ska kunna bli så skräddarsydd som möjligt till dig. Du ligger skönt i andullationsbädden, blir behagligt varm och avslappnad.

Låt en bra behandling bli ännu bättre! Avsluta den med en stund i annulationsbädden, en fantastisk kombination. Jag försöker i möjligaste mån hålla bädden ledig i samband med din behandling, men vill du vara helt säker så  skriv i meddelanderutan på din bokning att du önskar avsluta med andullationsterapi. 

Andullationsterapi som enskild terapi:

1:a tillfället: Boka andullationsterapi, 1:a gången genom boka behandlings knappen. Då går vi igenom dina behov, vilket / vilka program som passar dig och du får en instruktion på hur bädden fungerar. Därefter bokar du tider direkt av mig och går själv in och startar din behandling.