HOTSTONEMASSAGE

70 min 890:-

Detta är en skön behandlingsmetod där de varma stenarna läggs ut över din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna. Massagen och värmen från stenarna och oljornas dofter ger en total avslappning. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk. Den har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Behandlingen hjälper till att rensa ut slaggprodukter och passar bra för dig som vill varva ner, minska stressen och återhämta dig.


CHAKRA HOTSTONEMASSAGE

90 min1320


En magisk  behandling  med  kristaller för varje chakra  blandat  med varma lavastenar kombinerat med varma handukar samt ansiktskur med peeling , mask för ögon & ansikte och dekoltage.

NYHET!  HOTSTONE FÖR RYGGEN

45min700:- 

Här masserar vi med stenar och blandar in vanlig aroma massage för rygg och nacke !Produkter: KANO NATURE & MARIA ÅKERBERG 

 
En hotstone massage med varma stenar är en mjuk och varm upplevelse som passar dig om du upplever vanlig massage som lite hårthänt . Den här massagen är mycket annorlunda och den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom din kropp. Stenarna värms upp i ett vattenbad och man arbetar med stenarna för att göra kroppen mjuk och avslappnad.

HOTSTONE massage är bra för dig som :
Har besvär med kramper, eller muskelspänningar eller knutor.
Behöver varva ner 
Har mycket celluliter
Har dålig blodcirkulation

Vill ge dig själv en total avslappning 

HOTSTONEMASSAGE  är inte bra Lämpad för dig som;
Är gravid 
Har hjärtproblem
Har svårinställd diabetes