Lyx Behandling uppstramande 

90 min  1295:-
 

Alla hydtyper och året runt-behandling.


En skön avslappnande behandling 
I denna behandling ingår rengöring av ditt ansikte med kavitationspeeling , dermabraison, kemisk peeling, ultra sound för nedslussning av serum sedan RF lift för uppstramning samt  Coldhammer,  mask  & Ansiktskräm. 
Huden får en ny lyster med härliga produkter och dofter.
Du känner skillnad!
                        

Passar ej om du är gravid eller har pacemaker Radiofrekvensbehandling är en effektiv, icke kirurgisk procedur som marginalt reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfället.

Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein.

Redan efter första behandling syns tydliga resultat. För bästa resultat bör man göra ca 5  behandlingar. RF är en mycket beprövad teknik och behandlingsmetod sedan lång tid tillbaka för att få fastare och stramare hud, marginalt redusera rynkor, förbättra ansiktens oval.  
RF behandling är en metod för fettreducering som används för behandling av olika delar av kroppen, inklusive ansikte och hals. RF minskar uppkomsten av celluiter och stärker den hud som börjat tappa sin spänst med åldern. 
Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas till alla hudtyper,alla hudfärger och under alla årstider. Den är perfekt till personer som inte vill använda sig av plastikkirurgi.

Områden:
Ansikte, hals och övriga kroppen.
Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt, behandlingen är helt säker för kroppen.


Pure & Care EGF Serum hjälper till att bygga om din huds naturliga struktur. Daglig användning optimerar hudens hälsa och huden får en jämnare yta. När serumet används dagligen kan resultaten ses inom ca 2 veckor och förbättras ytterligare vid fortsatt användning.
EGF är ett tillväxtfaktorprotein i serumform som reaktiverar hudens egen genetiska förnyelseprocess för att öka kollagen och elastinproduktionen samtidigt som den ger en frisk och jämn yta. Hudens åldringsprocess reduceras och tydliga åldringsmärken minskar. EGF Serum hjälper till att bygga upp hudens naturliga struktur.
Kan användas i kombination med Pure & Care Derma Roller.
Det rekommenderas att Pure & Care EGF-serum användas omedelbart innan det rullas med Pure & Care Derma Roller på grund av dess helande effekt. Därefter ska huden behandlas med antingen Hyaluronc Acid Serum eller Collagen Serum, beroende på önskad effekt.
Serum med hyaluronsyra
Pure & Care Hyaluronc Acid Serum tränger in i huden och tillför fukt, vilket reducerar fina linjer och rynkor i huden. Detta effektiva serum berikar huden med unika fuktgivande extrakt av växter och näringsämnen som absorberas och lagras i huden. Detta serum är lika lämpligt för ung, problematisk hud som för mogen och torr hud med irritation. Hyaluronsyraserum kommer att balansera huden och göra den mjuk, fin / slät och jämn.
Ger fukt till torr, trött och matt hud.
Hjälper till att balansera hudens fuktinnehåll.
Minskar fina linjer och rynkor.
Stimulerar hudens kollagenproduktion.
Kollagen Serum

Stimulerar hudens kollagenförnyelse
Förbättrar hudens elasticitet
Minskar fina linjer och rynkor Hjälper till att balansera hudens fuktinnehåll
Detta serumkoncentrat minskar synligt utseende av rynkor
och fina linjer. Med det höga innehållet av lösligt kollagen hjälper vårt serum huden att bli jämnare, fast och förbättrar hudens elasticitet.

Vi rekomenderar en kur på 3-6 tillfällen med 2-4 veckor mellan behandlingarna, därefter 1 behandling vart 2-4:e månad. Efter behandlingen kan du uppleva en stramare och torrare hud och kan fjälla under några dagar.
Skötsel hemma:
Undvik :
Make up
Solning
Intensiv träning
Andra hudbehandlingar i området
Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror)
Alltför het dusch, bad eller bastu
Bad i hav eller swimmingpool
Spraytanning