MICRONEEDLING & KEMISK PEELING
70 min 1995:-

Du bör gå minst 3-6 gånger du kan dela upp betalningen via qliro 

FÖR ÖKAD SPÄNST, MINSKADE OJÄMNHETER OCH OMEDELBAR LYSTER

Här har vi slagit ihop två favoriter inom avancerad hudvård. En kombination mellan microneedling & kemisk peeling jobbar både ytligt och djupgående för de mest effektiva resultaten. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen. Kombinationen stimulerar även kollagenproduktionen på djupet och ökar hudens elasticitet.
Easy Phytic Peel är en självneutraliserande peeling som innehåller glykolsyra, mjölksyra, mandelsyra och fytinsyra.
Det är en utmärkt produkt för behandling av både tonårs- och vuxen akne, samt hud med pigmentfläckar, fräknar, åldrad hud, rynkor orsakat av rökning, minska por storleken.


Microneedling är en effektiv hudbehandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut samt behandla ärr. .Microneedling är även känd som Dermapen™ vars syfte är att orsaka en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Kroppens naturliga reaktion är reparera skadan genom att frigöra tillväxtfaktorer och producera nytt kollagen i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Den skapar även mikrokanaler som optimerar penetration av fukt och serum.

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ingredienser appliceras på huden för att förbättra olika hudtillstånd. Beroende på hudtyp och hudstatus anpassar vi den kemiska peelingen efter dina behov. 

Denna behandling är en kombination av två favoriter inom avancerad hudvård: microneedling & kemisk peeling har både en ytlig och djupgående effekt. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen. Behandlingen stimulerar även kollagenproduktionen på djupet och ökar hudens elasticitet.

Det finns många lämpliga områden och problem som kan behandlas med denna teknik, några av dessa är:
- Ojämn hudstruktur
- Porer
- Ärr
- Pigment
- Rynkor/fina linjer
- Orenheter och döda hudceller
- Torr, trött och livlös hud

Även om behandlingen passar de flesta rekommenderar vi att boka en konsultation för att lägga upp en behandlingsplan för dig. Vi väljer sedan nållängd, serum och mask efter önskemål, behov och hudtyp. Beroende på utgångsläget anpassar vi behandlingen och produkterna för att få det resultat du önskar. Föryngring av huden, pigmentfläckar, akne ärr och ojämn hudstruktur är några av anledningarna till varför våra klienter väljer att göra en kombinationsbehandling med microneedling och kemisk peeling.
 
Hur går en kombobehandling till?
Behandlaren rengör först ansiktet ordentligt varefter den kemiska peelingen appliceras på huden. När peelen fått verka en stund på huden tas den bort med vatten. Därefter anpassas produkter och nållängd i apparaten efter syfte och önskemål med behandlingen samt hudens utgångsläge. Nålarna tränger in i översta hudlagret vilket skapar en kontrollerad skada med små kanaler där fukt- och vitaminserum slussas ner. Behandlingen avslutas med en anpassad mask för att lugna huden. Vi rekommenderar alltid att använda solskydd för att undvika oönskade sidoeffekter.