REIKIHEALING och massage 
60 min 750 kr 

Reiki är en mjuk och effektiv behandlingsmetod som används vid till exempel smärta och stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller kropp och själ med livskraft och subtil energi. Reiki är en healing form som fungerar som handpåläggning samt på distans. Du behöver alltså inte vara i rummet hos den som ger Reiki. Reiki förutsätter ingen religiös tro eller övertygelse. Reiki kan ges och tas emot av alla, oavsett om man är spirituellt eller vetenskapligt lagd, man behöver inte ”tro på healing” för att det ska fungera. Modern forskning visar att metoden är effektiv i en rad olika sammanhang. Reiki klassas idag som rehabiliterande friskvård av Skatteverket. Varmt välkomna att läsa mer på Sveriges Reikiförsbund http://www.reikiforbundet.se/vad-ar-reiki/introduktion

KOMBI VARM AROMA-OLJEMASSAGE MED KRISTALLHEALING
80 min 920:-

Det är en behandling som fördjupar kropp och själ. Mottagaren får igång flödet i energikroppen och energi fylls på och balanserar varje chakra, det är en kraftfull behandling som har en läkande effekt på både kropp och själ.
Du får uppleva total känsla av frid och vi avslutar med änglakort för dig.
Kristallhealing eller kristallterapi är en metod att skapa balans i chakran och auran som i sin tur även påverkar både kropp och själ. Naturen är en stor källa för livsenergi och det känner de flesta till. När vi vistas i naturen är det som om själen får utrymme och kan expandera.