SPA DAG 120 MIN 
Skapa din egen tid du har tillgång till Ångbastu och annulationsbädden i 2 timmar kom själv eller ta med en vän 
Pris 299:- för 2 timmar med en  vän 349 :- 
Vi bjuder på dryck och lite tilltugg !
(se nedan om ångbastun samt annulationsbädden)

Upplev känslan att detoxa i en ångbastu 50:-Rrekomedation medtag extra badkläder !
Du sitter i vår lilla ångbastu i 30 minuter kan även kombineras med andra behandlingar som tex massage efter bastun. 

Anullationsbädd 15 min 50:- 30 min 100:- 

Som enskild terapi eller ett perfekt avslut på en behandling . Minskar smärta och minskar stress samtidigt som det kan sätta igång många gynnsamma processer både i muskler och inre organ. Andullationen ökar cirkulationen av blod och lymfa, den påverkar energin i cellerna positivt och har en stimulerande effekt på organ som är i obalans. Andullationsterapin är en reglerande terapi, vilket innebär att dannan behandling
Andullationsmassagen är en typ av behandling som kombinerar vibrationer med djupverkande infraröd värme, vilket ökar välbefinnandet, minskar smen stödjer och återväcker kroppens naturliga funktioner.

Andullationsbädden har 20 olika program att välja mellan, allt för att behandlingen ska kunna bli så skräddarsydd som möjligt till dig. Du ligger skönt i andullationsbädden, blir behagligt varm och avslappnad.
Låt en bra behandling bli ännu bättre!
Avsluta den med en stund i annulationsbädden, en fantastisk kombination! Jag försöker i möjligaste mån hålla bädden ledig i samband med din behandling, men vill du vara helt säker så  skriv i meddelanderutan på din bokning att du önskar avsluta med andullationsterapi.
Kombinationspris: 15 min - 50 kr, 30 min 100 kr
ENDAST annulationsterapi 100 kr eller klippkort 
12 ggr 1000 kr 
Andullationsterapi som enskild terapi:
1:a tillfället: Boka ´andullationsterapi, 1:a gången´ genom boka behandlings knappen. Då går vi igenom dina behov, vilket / vilka program som passar dig och du får en instruktion på hur bädden fungerar. Därefter bokar du tider direkt av mig och går själv in och startar din behandling.