PUCA Pure & Care  Galvanisk de luxe  
Djupgående 

 70 min  990:-

Produkter från Pure & Care 
Bara denna exklusiva patensökta teknik ageLOC kan sakta ned den nyligen upptäckta källan till accelerat åldrande som finns i huden. Det hjälper dig att ha kontroll över din huds framtid,
omvandlar din hud till en fräschare och piggare look.

- Rengöring kavitation
- Ultra sound med serum för din hud
- Kemisk peeling 
- Uppstramande  gele med hyaluron för uppstramning med galvanisk ström 
- Avslutas med HyalyronmaskGalvanisk ström är en effektiv, icke kirurgisk procedur  som marginal reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfälle!

Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein.

RF är en mycket beprövad teknik och behandlingsmetod sedan lång tid tillbaka för att få fastare och stramare hud, marginalt redusera rynkor, förbättra ansiktens oval.  
RF behandling är en metod för fettreducering som används för behandling av olika delar av kroppen, inklusive ansikte och hals. RF minskar uppkomsten av celluiter och stärker den hud som börjat tappa sin spänst med åldern. 
Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas till alla hudtyper,alla hudfärger och under alla årstider. Den är perfekt till personer som inte vill använda sig av plastikkirurgi.


Områden:
Ansikte, hals och övriga kroppen.
galvanisk och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt, behandlingen är helt säker för kroppen.

Kontraindikationer:
Metallimplantat
Diabetes
Infektioner vid området som behandlas
Cancersjukdomar
Pacemaker
Epilepsi
Solbränna (färsk)
Graviditet och amning
Avbruten kontinuitet av hudvävnad eller brännskador på huden